TOTUL DESPRE PURICI

Cum să faci față unei infestări cu purici

Animăluțul tău se scarpină des?

Dacă da, verifică dacă are paraziți mici, negri, care se deplasează prin blană sau fecale de purici pe piele (petele mici negre sunt de fapt sânge uscat). Dacă nu ești sigur, aplică o cantitate mică de apă, cu o batistă albă - excrementele de purici se vor inroși atunci când sunt hidratate.
De asemenea, este posibil să observi că tu și familia ta aveți mâncărimi, în special în zona gleznelor, sau că apar umflături roșii care produc prurit intens. Acestea toate sunt semne ale unei infestări cu purici, așa că este necesară consultarea medicului veterinar.

5 PAȘI CA SĂ SCAPI DE INFESTAREA CU PURICI

  1. Pentru a elimina orice discomfort, trebuie ca toți puricii de pe animăluțul tău să dispară. Cu Foresto®, eficacitatea împotriva puricilor începe imediat după ce zgarda îi este pusă la gât.
  2. Deparazitează mediul. Este absolut necesar să deparazitezi și zonele cele mai frecventate de animalul tău de companie. Deși Foresto® omoară larvele de purici, este necesar să fie aspirat și spălat patul, covorul, păturile pentru a ține infestarea sub control cât mai repede.
  3. Aspiră cu atenție acasa. Ouăle de purici pot fi fost depuse oriunde animalul de companie are acces: pe tapiserii și covoare, dar și în fisuri din podele. În cazurile severe, poate fi nevoie de serviciile unei companii specializate în combaterea dăunătorilor.
  4. Golește imediat sacul de la aspirator. În caz contrar, larvele de purici și pupele continuă să se dezvolte în sac și ar putea reinfesta casa.
  5. Elimină puricii de afară - din grădină, garaj, subsol, etc. pentru a preveni re-introducea lor în casă de către animal. Puricii au tendința de a se dezvolta în zonele cu sol umed. Prin urmare, insistă în special în jurul arbuștilor, cu frunze și în zonele umede, umbroase.

EFICACITATE IMEDIATĂ ÎMPOTRIVA PURICILOR CU FORESTO®

Foresto® începe să acționeze imediat după ce este aplicat:

  • Elimină aproape 100% din purici în 24 de ore*.
  • Protejează câinii și pisicile pentru o perioadă lungă, până la 8 luni.
  • Elimină, de asemenea, larvele de purici la câini și pisici.

Foresto® este un mod eficient, ușor și convenabil de a-ți proteja animalul de companie de purici.

* 100% la cîini și 99,8% la pisici.