Cum funcționează Foresto®

FORESTO® OFERĂ PISICII TALE PROTECȚIA CONTINUĂ DE CARE ARE NEVOIE

Foresto® folosește o combinație nouă de materiale cunoscută ca" "matrice polimerică" și substanțe active recunoscute pentru eficiența lor.

Asigură eliberarea sigură și controlată a dozei adecvate și constante a acestor substanțe active pentru 8 luni, oferind protecție continuă.

Cum acționează:

 • Substanțele active sunt protejate în matricea polimerică a zgărzii Foresto® până la aplicarea sa.
 • Odată aplicat Foresto®, doza optimă de substanțe active difuzează prin blana pisicii și prin stratul lipidic al pielii sale.
 • Substanțele active sunt distribuite pe tot corpul pisicii pentru a o proteja.

DE CE PISICA TA ESTE ÎN SIGURANȚĂ CU FORESTO®

 1. Substanțele active din Foresto® sunt sigure
  Foresto® a fost supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că toate ingredientele folosite sunt sigure, nu numai pentru pisică, dar și pentru tine, familia ta și mediul înconjurător 1.

 2. Prevăzut cu un dublu sistem de siguranță*
  Siguranța zgărzii Foresto® a fost testată riguros, iar pentru a proteja în continuare pisicile, Foresto® include un sistem de securitate dublu.

  · Un mecanism de eliberare permite lărgirea zgărzii.
  · Un punct de lărgire controlată ce oferă un al doilea nivel de protecție.

  În cazul puțin probabil în care pisica se agață, greutatea sa proprie este suficientă pentru a permite eliberarea rapidă.

 3. Foresto® este sigur pentru întreaga familie
  Substanțele active din Foresto® sunt protejate în interiorul zgărzii și eliberate în doze foarte mici, ceea ce face utilizarea lor sigură pentru familia și casa ta. Acest lucru a fost confirmat de mai multe studii de securitate1. Precum în orice tratament, este recomandat să urmați procedurile de siguranță standard.

 4. Este un produs Bayer

1Consultă prospectul produsului

*Folosit în conformitate cu instrucțiunile din prospect.