Foresto® pentru pisici și câini < 8 kg

ANIMĂLUȚUL TĂU ȘI FORESTO®

Foresto® este o zgardă antiparazitară inovatoare pentru care am dezvoltat o combinație nouă de materiale ce permit eliberarea controlată și treptată a substanțelor active, oferind astfel animăluțului tău protecție împotriva puricilor și căpușelor timp de până la 8 luni.

EFICACITATEA FORESTO®

Foresto® omoară puricii de pe pisica ta. Respinge și omoară căpușele.

 Foresto® conține o combinație inovatoare de materiale care permit eliberarea sigură și controlată a substanțelor active timp de 8 luni. Astfel oferă o protecție excelentă pentru pisica sau câinele tău, nu doar pentru că elimină puricii și căpușele dar și pentru că are efect repelent asupra căpușelor înainte ca acestea să muște și să aibă o masă de sânge, prevenind bolile transmise prin vectori pe care acești paraziți le generează.

 

Până la 8 luni de protecție continuă

Majoritatea tratamentelor împotriva puricilor și căpușelor necesită aplicare lunară, așadar este nevoie să ținem minte mereu când va fi următoarea aplicare. Dacă uităm să aplicăm tratamentul, pisica va fi expusă riscului mușcăturilor de purici și căpușe dar și mai important, al bolilor transmise de vectori.

Foresto® este soluția simplă: îți protejează pisica până la 8 luni cu o singură aplicare.

a. Protejează mediul în care trăiește animalul împotriva dezvoltarii larvelor de purici pe o durată de 8 luni.
b. Eficient împotriva larvelor, nimfelor și formelor adulte de căpușă

DESPRE FORESTO®

Foresto® foloseşte o nouă combinaţie de materiale care permite eliberarea sigură şi controlată a unor doze mici de substanțe active timp de 8 luni. Acest lucru conferă o protecţie excelentă pisicii tale sau câinelui tău, nu doar pentru că Foresto® omoară puricii şi căpuşele, dar și pentru că are efect repelent asupra căpuşelor înainte ca acestea să muște. Astfel, animalul este protejat de bolile pe care acești paraziți le pot transmite.