Cum funcționează Foresto®

Foresto® îi oferă câinelui tău protecția continuă de care are nevoie

Foresto® folosește o combinație nouă de materiale cunoscută ca "matrice polimerică" și substanțe active recunoscute pentru eficiența lor.

Asigură eliberarea controlată și sigură a dozei adecvate și constante a acestor substanțe active pentru 8 luni, oferind protecție continuă.

Cum acționează:

 • Substanțele active sunt protejate în matricea polimerică a zgărzii Foresto® până la aplicarea sa.
 • Odată aplicat Foresto®, doza optimă de substanțe active difuzează prin blana câinelui și prin stratul lipidic al pielii câinelui.
 • Substanțele active sunt distribuite pe tot corpul câinelui pentru a-l proteja.

DE CE CÂINELE TĂU ESTE ÎN SIGURANȚĂ CU FORESTO®

 1. Ingredientele active din Foresto® sunt sigure
  Foresto® a fost supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că toate ingredientele folosite sunt sigure, nu numai pentru câine, dar și pentru tine, familia ta și mediul înconjurător1.

 2. Foresto® a fost testat riguros la câini *
  Marja de siguranță ridicată îl face ideal pentru câini începând cu vârsta de 8 săptămâni. Studiile de teren au arătat că Foresto® poate fi utilizat în siguranță în combinație cu alte produse, cum ar fi pipete și comprimate 1.
 3. Este sigur pentru întreaga familie.
  Substanțele active din Foresto® sunt protejate în interiorul zgărzii și eliberate în doze foarte mici, ceea ce face utilizarea lor sigură pentru familia și casa ta. Acest lucru a fost confirmat de mai multe studii de securitate1. Precum în orice tratament, este recomandat să urmați procedurile de siguranță standard.
 4. Foresto® este sigur pentru mediul înconjurător
  Substanțele active din Foresto® se găsesc în matricea polimerică, zgarda este rezistentă la apă și nu este nevoie să fie scoasă atunci când câinele este spălat sau când intră în apă. Ingredientele active sunt stocate în stratul lipidic al pielii și în blană, ceea ce limitează trecerea lor în apă.

Este un produs Bayer


1Consultă prospectul

* Folosit în conformitate cu instrucțiunile din prospect.