Foresto® pentru câini >8kg

CÂINELE TĂU ȘI FORESTO®

Foresto® este o zgardă antiparazitară inovatoare pentru care am dezvoltat o combinație nouă de materiale ce permit eliberarea controlată și treptată a substanțelor active, oferind astfel câinelui tău protecție împotriva puricilor și căpușelor timp de până la 8 luni.

EFICACITATEA FORESTO®

Foresto® omoară puricii de pe câinele tău, respinge și omoară căpușele.
Foresto® conține o combinație inovatoare de materiale care permit eliberarea sigură și controlată a substanțelor active timp de 8 luni. Astfel oferă o protecție excelentă pentru câinele tău, nu doar pentru că elimină puricii și căpușele, dar și pentru că are efect repelent asupra căpușelor înainte ca acestea să muște și să aibă o masă de sânge, prevenind bolile transmise prin vectori pe care aceștia (puricii și căpușele) le transmit.


Până la 8 luni de protecție continuă.
Majoritatea tratamentelor împotriva puricilor și căpușelor necesită aplicare lunară, așadar este nevoie să ținem minte mereu când va fi următoarea aplicare. Dacă uităm să aplicăm tratamentul, câinele va fi expus riscului mușcăturilor de purici si căpușe și, mai important, al bolilor transmise de vectori.
Foresto®® este soluția simplă: îți protejează câinele până la 8 luni cu o singură aplicare!

a. Protejează mediul în care trăiește câinele împotriva dezvoltarii larvelor de purici pe o durată de 8 luni
b. Eficient împotriva larvelor, nimfelor și formelor adulte de căpușă

DESPRE FORESTO®

Foresto® foloseşte o nouă combinaţie de materiale care permite eliberarea sigură şi controlată a unor doze mici din substanțele active timp de 8 luni. Acest lucru conferă o protecţie excelentă câinelui tău, nu doar pentru că Foresto® omoară puricii şi căpuşele, dar și pentru că are efect repelent asupra căpuşelor înainte ca acestea să muște. Astfel, câinele este protejat de bolile pe care acești paraziți le pot transmite.